История

За granini

ОТКРИЙ GRANINI

Марка, на която да разчиташ

Когато видиш продукт с нашето granini лого, можеш да бъдеш сигурен, че той е създаден с експертиза и отдаденост от страна на нашите екипи и доставчици по целия свят, за да достигнем най-високото ниво на стандарти в качеството. Можеш да гледаш на всяка една "тръпчинка" по бутилката ни като на поредната причина толкова много хора да предпочитат granini пред други марки. Запознай се и с нашите основни 4 принципа, по които се води granini:

Само най-доброто

Не всеки вид плод се озовава в бутилката granini. Плодовете имат много разновидности. Някои типове и видове са хубави на външен вид, някои са вкусни. Но само някои определени могат да се превърнат в съвършения сок, като най-вкусните праскови от Испания, Италия или Гърция или мекият ананас от Тайланд, розовият грейпфрут от Южна Африка, са само някои от тях. Ние избираме точно такива. Ние никога не закупуваме евтини плодове от случайни пазари, а набавяме суровините за нашите сокове от доверени доставчици, с много от които имаме дългогодишни отношения. В допълнение - те преминават редовно през ревизии от независими институции. Ние инспектираме обстойно всяка реколта, за да гарантираме качеството на нашите продукти и никоя суровина не се превръща в "granini плод", докато не премине през строги микробиологични тестове.

Иновации

Нашите сокове представляват повече от само най-добрите плодове

В granini инвестираме еднакво както в суровите материали, така и в идеи и технологии, за да постигнем най-доброто качество. С нашия фокус върху плодовете, амбицията ни е да подобрим качеството на всеки един продукт, който се комбинира с целеустремеността ни да бъдем винаги на предната линия в света на иновациите, за да постигнем технологичен прогрес. В това се изразява нашето вярване, че това е единственият начин да предоставим най-доброто качество в дългосрочен план.

С усет към детайлите

Още през 50-те години на 20 век ние разработихме нови методи за по-нежна обработка на плодовете и продукцията. В началото на 60-те бяхме пионери в култивирането на портокали от Бразилия, подпомагайки страната да превърне плодовете в една от основните си суровини за износ. През 70-те години станахме лидер в стабилизирането на витамини в плодовите сокове.